Ana Sayfa » , , » Facebook Hediye Kartı

Facebook Hediye Kartı

Bugün başlayarak, insanların Facebook' ta bir birlerine hediye kartı vermeleri mümkün. İşte nasıl çalışır: Öncelikle, Hediye Kartları ve Dijital kategoriden arkadaşınız için bir hediye seçin. 
Sonra, bir değer seçin ve satın alma işleminizi tamamlayın. Arkadaşınız sizin gönderdiğiniz hediye hakkında anında haberdar olacak ve bir kaç gün sonra postayla bir Facebook Kartı alacaksınız. Facebook'tan Kartlar yeniden kullanılabilir. Bir kart aldık sonra bir Facebook Kartı daha hediye almak için diğer seferde, anında mevcut kartınıza eklenecektir.  Örneğin, Sephora az Hedef az $ 75, Olive Garden 50 $, ve Jamba Suyu az $ 8.25 $ 100 hediye dengeleri olabilir. Telefonunuza veya masaüstü Facebook'taki hesap ayarlarınızdaı da hediye dengeleri olarak görüntüleyebilirsiniz. Facebook, telefonunuza gerçek zamanlı bildirim göndererek değişiklikleri ve  dengeler size bildirecektir. Şu anda desteklenen Bölgelerden Facebook Hediye Kartları sunan mağazaları aşağıda görebilirsiniz;

Amerika Birleşik Devletleri: Target, Best Buy, Walmart, GameStop, 7-Eleven, Radioshack, Kohl's, Safeway, Sam's Club, Toys R Us, Misc. Grocery, AP, Acme, Albertson's, Cub Foods, Dillon's, Dominick's, Farm Fresh, Food 4 Less, Fred Meyer, Fry's, Genuardi's, Giant Carlisle, Giant Eagle, Giant Landover, Hornbachers, Jewel-Osco, King Soopers, Kroger, Pathmark, Price Rite, Publix, QFC, Ralphs, Randalls, Shaws, Shop N Save, Shop Rite, Shoppers, Smiths, Stater Bros, Stop Shop, Tom Thumb, Vons, Weis Market.

  • Birleşik Krallık: Tesco, GAME/GameStation, ASDA.
  • Kanada: Shoppers, Walmart, Best Buy, Safeway.
  • Fransa: FNAC.
  • Almanya: Media Markt, Saturn

    Yakınınızdaki mağazaları bulmak için lütfen Facebook Hediye Kartı mağaza bulucumuzu kullanın. Ayrıca, belirli bölgelerde Facebook Ortak Markalı Hediye Kartlarını, tercih ettiğimiz Hediye Kartı ortaklarımızdan alabilirsiniz:

grafikvetasarim

Grafik Tasarım ve Sosyal Medya konusundaki haberleri takip edebileceğiniz ve sektör haberlerine en hızlı bir şekilde ulaşabileceğiniz bir haber kaynağıdır.

© 2011-2013 Tüm hakları saklıdır.

Yazıların sorumluluğu yazarlarına aittir. Kaynak gösterilmeden yayınlanamazlar.


 
Ana Sayfa | İletişim |Hakkımızda
Copyright © 2013. Grafik ve Tasarım - Tüm hakları saklıdır. İzinsiz kopyalama yapılamaz!..