Ana Sayfa » , , , » Google Adwords Reklam Oluşturma

Google Adwords Reklam Oluşturma

İlk olarak adwords.google.com.tr' sayfasından istediğiniz tarz' da ve farklı boyutlarda reklam oluşturabilirsiniz.Reklamlarınızı kendiniz oluşturun
Reklamlar oluşturup, işletmenizle alakalı kelimeler veya kelime öbeklerinden oluşan anahtar kelimeler seçersiniz.Reklamlarınız Google'da gösterilir
Kullanıcılar anahtar kelimelerinizden birini kullanarak Google'da arama yaptığında, reklamınız arama sonuçlarının yanında veya üst kısmında görünebilir. Böylece, sizinle zaten ilgilenen bir kitleye reklam yapıyor olursunuz.Müşterileri çekersinizBir kullanıcı reklamınızı tıkladığında, web sitenize ulaşır ve burada işletmeniz hakkında daha fazla bilgi edinebilir veya satın alma işlemi gerçekleştirebilir.

Maliyet ve Ödeme
AdWords, yatırımınız üzerinde tam kontrol sağlar

Yalnızca sonuçlar için ödeme yapın
AdWords ile, yalnızca bir kullanıcı reklamınızı tıklayıp web sitenizi ziyaret ettiğinde ücretlendirilirsiniz, reklamınız görüntülendiğinde ücretlendirilmezsiniz. Diğer bir deyişle, yalnızca reklamınız işe yaradığında ödeme yaparsınız.
İstediğiniz tutarda bütçeyle başlayın

Ne kadar yatırım yapacağınız size kalmıştır. Asgari bütçe zorunluluğu yoktur ve asgari şartlar aranmaz. Örneğin, 50 TL'lik bir günlük bütçe ve reklamınızın alacağı her bir tıklama için 30 kuruşluk bir maksimum maliyet ile başlayabilirsiniz. Ayrıca, bu ayarları çevrimiçi olarak istediğiniz zaman değiştirebilirsiniz.
Yerel İşletmeler İçin

Reklamlarınız için yerel hedefler belirleyin
Reklamlarınızı yalnızca belirli bir şehir, bölge veya ülkede arama yapan kullanıcılara görünecek şekilde ayarlayın. Size en fazla 30 km uzaklıkta veya dünyanın herhangi bir yerinde bulunan İnternet'teki müşterilerinizi artık kolayca hedefleyebilirsiniz.

Reklamlarınızda adresinizi gösterin

AdWords metin reklamlarınızda işletme adresi veya telefon numarası göstererek potansiyel müşterilerin sizi bulmasına yardımcı olun. Bulunduğunuz yeri, Google Arama'da ve Google Haritalar'da yerel bilgiler arayan kullanıcılara gösterebilirsiniz

grafikvetasarim

0 yorum:

Yorum Gönder

Teşekkürler.

Grafik Tasarım ve Sosyal Medya konusundaki haberleri takip edebileceğiniz ve sektör haberlerine en hızlı bir şekilde ulaşabileceğiniz bir haber kaynağıdır.

© 2011-2013 Tüm hakları saklıdır.

Yazıların sorumluluğu yazarlarına aittir. Kaynak gösterilmeden yayınlanamazlar.


 
Ana Sayfa | İletişim |Hakkımızda
Copyright © 2013. Grafik ve Tasarım - Tüm hakları saklıdır. İzinsiz kopyalama yapılamaz!..